Jan 19 2012

knowledgeblackbelt.com sau cum să îți dezamăgești comunitatea

Category: Miscellaneous,TechnicalIuliana @ 18:07

Acum ceva vreme, când eram “pe bench” cum se spune aici, pentru a nu mi se rugini și atrofia cunoștințele pe java petreceam ore întregi pe knowledgeblackbelt.com. Ce făceam? Analizam întrebări beta, comentam și la un moment dat după ce am trecut toate examenele care nu necesitau contribution points m-am apucat de adăugat întrebări pentru a primi contribution points pentru că fără ele nu poți da examene, deci nu poți obtine acele centurici virtuale care  spun cât ești de bazat.
Boon, a trecut vremea, m-au pus ăștia la munca, în timpul liber aveam altele de făcut și nu am mai intrat pe site ceva vreme. Până acum câteva zile, când am intrat și am avut un șoc. L-au transformat de mă rătăcesc în el. Și asta n-ar fi o problemă. Problema majoră e că se mișca al naibilor de greu, unele dintre linkuri sau butoane nu merg și multe alte asemenea. Am încercat să mă conving că pot trece peste asta de dragul conținutului, dar când mi s-a spus că nu pot adăuga întrebări pentru ca nu am levelul necesar și mi s-a cerut să dau un click într-un modal afișat incomplet ca să mă ducă pe o pagină unde să mi se spună ce level am și să mi se explice cum să îl cresc, iar linkul ducea la profilul meu, unde nU ERA SCRIS LEVELUL MEU … am clacat. Și mi-am băgat picoarele.

Rest in peace blackbeltfactory(da l-au și redenumit), I will not be visiting anymore! Ever! (Și am o bănuială că nu sunt singura)

Tags: ,

Leave a Reply